Trad. Vaggvisa solo och med ensemble

24 mar 2020

Här sjunger jag en gammal vaggvisa om barnaga. Usch och fy allt var inte bättre förr!!! Sedan följer ett sångarrangemang där jag fortfarande sjunger samma eländiga visa fast med en grupp andra som sjunger andra versioner av samma visa (annan text) samtidigt. Sångensemble består då av Ida Hellsten, Hanna Andersson, Maja Kamne, Kristina Leesic och mig. Länge leve fiskeskärsmelodin!
Det och mycket mer finns på skivan "Arbetssånger" och kan beställas av mig. Och nej den finns inte på Sporify. Kram!

Eir en ny CD ute sommaren 2020

23 mar 2020

EIR är CD-aktuella sommaren 2020!!!
Det firar vi med att lägga ut en liten teaser.
Tills dess får man njuta av vår singel ”Penningkeisen” (finns på Spotify) och den här vackra melodin som kommer att finnas på kommande plattan.
Harpa/film - Nina Grigorjeva
Nyckelharpa - Johan Lång

Kulning och vårtecken!

20 mar 2020

Såhär i Coronatider måste man ha någonting positivt att hänga upp sig på. Jag gick ut med min kamera och njöt av det fina vädret. Såklart kan man inte motstå alla fina vårtecken. Resultatet blev en liten film! Musiken finns på CD Arbetssånger och kan beställas av mig.

Solokulning: Nina Grigorjeva

Polyfon kulning: Nina Grigorjeva, Ida Hellsten, Hanna Andersson

Stötta frilansmusiker, köp CD!

20 mar 2020

Konserter blir inställda på grundav Coronavirus men äta vill man göra ändå. Köp gärna några av mina fantasktiska skivor som jag har hemma! Skickas med snigelpost så fort jag får swish. Maila mig för mer info. Tack och ta hand om er!