Nina Grigorjeva är en Stockholmsbaserad singer-songwriter med den ovanliga solosättningen harpa och sång. Ninas låtar är direkt sprungna ur hennes liv och beskriver relationsproblem, psykisk ohälsa och utanförskap med humor, svärta och självdistans. Hon väjer inte för svåra känslor och med glasklara texter på svenska tar hon med oss till sin verklighet.

"Äckligt bra” är Ninas soloprojekt med visor som uppstod ur gamla anteckningar, utkast till dikter och dagboksutdrag. Stämningsfullt, nära och ärligt. Texterna vilar på fina, enkla melodier som blir levande med Ninas porlande komp på keltisk harpa. Och nej, det är inte bara ”vackert”. Det är också fult, provocerande och utmanande, som livet självt.

Lyssna på hennes senaste EP "Äckligt bra" på Spotify!

Nina har redan hunnit med en internationell karriär som barockmusiker och har nu helt sadlat om. Hon säger själv: det här är mitt ärligaste projekt!

Konserten kan bokas med Nina som ensammusiker, med en medföljande gitarrist/slagverkare eller med ett helt band. Hon har också egen teknisk utrustning ifall det behövas.