Nina Grigorjeva

Nya tider, nya mål

Senaste nytt för december 2021 och framåt:

Jag har blivit tilldelad Kulturrådets Fonogramstöd för att spela en en fullängdsalbum med mina egna sånger. Albumet förväntas bli färdigt i juni 2022.

"Våtmark" har fått Musikverkets Projektstöd. Under januari 2022 kommer jag och Sandra Berggren åka söderut, Skåne och Danmark, för att träffa taditionsbärare och utbyta repertoar. Månaden därpå åker vi på en turné i Norra Sverige.

Förutom mina ordinarie spelningar har jag fått erbjudandet att förgylla Gröna Rummet i centrala Stockholm både solo med min egen musik och med mina två instrumentala ensembler "Duo Fabula" och "Eir". Gröna rummet arrangeras av Stockholms stads Kulturförvaltning.

Min trio "Kviga" har nu under november och december gästat julmarknader och uppträtt på större och mindre scener runt om Stockholm med omnejd. Det har varit väldigt uppskattat och nu laddar vi inför årets sista konsert på Skansen i Seglora kyrka. Vi har också valts ut att provspela för Länsmusiken i Stockholm och väntar på besked inför 2022/2023.

Mer info kommer inom kort. Bifogar min senaste video med egenskriven visa "Farväl till våren", filmat i min nya replokal i Hökarängen.

14 Dec 2021

 

Välkommen

Välkommen till www.ninamusiker.com.

Facebook

Nyhetsbrev

ninamusiker@gmail.com

+46 (0)76 6317585

INSTAGRAM

FACEBOOK

SPOTIFY

SOUNDCLOUD

Designed by Ali Han