Förutsättningar för min undervisning

 

Jag erbjuder främst privatlektioner i harpa (historisk och keltisk, ej pedalharpa), historiska fagotter och musikteori (grundläggande eller med inriktning på tidig musik). Utöver svenska så kan jag även undervisa på ryska, engelska eller tyska. Jag undervisar i Stockholm med omnejd men kan även hålla kurser eller undervisa på andra orter i samband med turnéer.

Jag erbjuder privatlektioner i den mån min konsertverksamhet tillåter. Jag har i regel inte möjlighet att undervisa varje vecka men gör vad jag kan för att boka in en passande tid åt dig så ofta det är möjligt. Under vissa perioder, t.ex. runt Jul och Påsk då jag spelar många konserter, ger jag färre lektioner.

Jag tror på kvalitet framför kvantitet, till varje lektion förbereder jag ett lämpligt material och ser till att vara utvilad och fokuserad. Är du missnöjd med kvaliteten på din lektion så betalar jag tillbaka halva lektionsavgiften.

Jag värdesätter min egen och mina elevers tid, därför är det viktigt att de tider vi kommit överens om gäller. Lektionstiden beräknas från det klockslag vi bestämt i förväg.

Varje lektion har 48 timmars gräns för avbokning. Avbokar du en lektion innan denna tid tar jag inget betalt för den lektionen, avbokar du senare än 48 timmar tar jag dock ut full avgift. Detta gäller även mig som lärare. Ifall jag av något skäl skulle ställa in en lektion senare än 48 timmar ger jag 250 kr rabatt vid nästa lektionstillfälle.

Jag hjälper gärna till med att plocka fram och arrangera musik utöver mitt egna material men tar då ut en extra kostnad.

För att kunna få ut så mycket som möjligt av lektionstiden så ser jag helst att du som elev skriver ner och mailar några rader om dina förväntningar och mål inför varje lektion. Då kan jag hjälpa dig på det bästa möjliga sättet.

Jag är övertygad om att undervisning öga mot öga är det bästa sättet att förmedla musik. Eftersom jag vill att mina elever ska få ut så mycket som möjligt av lektionerna så undervisar jag inte via Skype eller liknande.

Jag fakturerar varje lektionstillfälle i efterhand (14 dagar från fakturadatum). Jag tar inte emot kontant betalning.

Jag har ett begränsat antal harpor för uthyrning till mina elever.